Un projecte transversal

Per il·lustrar el que pensem que és la realització d’un projecte transversal, posem com a exemple la realització de la promoció en premsa “Guías de los Parques Naturales de la Comunitat Valenciana” que va editar el diari Levante l’any 2010.
Es tracta d’una col·lecció de 20 llibrets de 64 pàgines i de format 14 x 15,5 cm. on cada fascicle tracta d’un dels parcs naturals amb un mapa general i una fitxa tècnica. Un primer capítol “El parque” parla sobre història, geografia, paisatge, fauna i flora. El segon capítol “Itinerarios” conté entre tres i cinc rutes pel parc cadascuna d’elles amb el seu mapa, el perfil d’alçades de la ruta, la dificultat, distància, ascensió acumulada, durada i descripció detallada de les rutes. El darrer capítol “Entorno y servicios” parla sobre els municipis del parc, gastronomia, allotjaments, activitats recomanades, accessos, normativa i consells.

És un treball on, des de la concepció fins l’entrega a distribució, passant per la recollida de dades a despatx, la documentació, el treball de camp pel que fa a les rutes, la fotografia, la redacció, la cartografia, la maquetació, la correcció, les arts finals i el seguiment a impremta han estat a càrrec de GradualMap.
Es tracta, com dèiem al principi, d’un projecte transversal íntegrament desenvolupat per GradualMap.

Podeu descarregar gratuïtament algunes de les rutes d’aquest treball des de la pàgina de
Descàrregues de rutes

I també podeu descarregar el fascicle corresponent al Parc Natural de la
Serra Calderona des d’aquest enllaç:
Serra Calderona

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply